Skip to main content

Onze teams

Het personeel van Strizo staat altijd voor uw klaar om u de juiste service en producten aan te bieden. Binnen onze organisatie hebben we een viertal afdelingen

Buitendienst verkoop

Ons buitendienstverkoopteam van Strizo bestaat uit Roy en Rob, ze staan klaar voor de scherpste prijzen en het juiste advies. Ook komen ze graag langs op locatie om u te adviseren en informeren over onze Strizo-producten.

Roy is verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten.
Neem contact met hem op als u direct een bestelling wilt doorgeven of als u vragen heeft over STRIZO® producten.
Rob is verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Neem contact met hem op als u direct een bestelling wilt doorgeven of als u vragen heeft over STRIZO® producten.
Neem direct contact op met onze verkoop binnendienst als u vragen heeft over STRIZO® producten of een bestelling wilt doorgeven

Ger Verhaag, binnendienst

06-15 07 26 22

ger.verhaag@strizo.com

Binnendienst verkoop

Het binnendienstverkoopteam van Strizo bestaat uit Ger, Roy, Jenny en Rob. Zij staan dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor uw klaar als u de bestellingen telefonisch wilt plaatsen via 0135 – 362 885. Ook beantwoorden zij uw vragen via de mail info@strizo.com.

Productie

Het Strizo productieteam bestaat uit Noud, Bart, Daniel, Dawid, Hendrie en René. Onze mannen staan garant voor snelle service, de juiste producten en denken graag met u mee. Ook is het mogelijk om eens een kijkje te nemen in een van onze productielocaties. Hiervoor kunt u een afspraak maken via info@strizo.com.

Ontwikkeling

In de laboratoria van Strizo staan Marty, Erwin en Marcel voor u klaar om te kijken naar nieuwe productontwikkelingen, monsterstalen en overige technische vragen. Neem contact met ons op en we zorgen dat uw vraag bij de juiste specialist terecht komt.

  INFORMATIE AANVRAGEN

  Naam

  Bedrijf

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Vloersysteem

  Vragen / opmerkingen

   DIRECT BESTELLEN

   Bel +31-0-135 362 885
   Of vul onderstaand formulier in: