Onze teams

Het personeel van Strizo staat altijd voor uw klaar om u de juiste service en producten aan te bieden. Binnen onze organisatie hebben we een viertal afdelingen

Buitendienst verkoop

Ons buitendienstverkoopteam van Strizo bestaat uit Ger en Rik, ze staan klaar voor de scherpste prijzen en het juiste advies. Ook komen ze graag langs op locatie om u te adviseren en informeren over onze Strizo-producten.

Rik Verwijst
06 – 30091485
Rik.verwijst@strizo.com

 

Ger Verhaag
06 – 15072622
Ger.verhaag@strizo.com

Binnendienst verkoop

Het binnendienstverkoopteam van Strizo bestaat uit Jenny en Rob. Zij staan dagelijks van 08.00 tot 17.00 voor uw klaar als u de bestellingen telefonisch wilt plaatsen via 0135 362 885. Ook beantwoorden zij uw vragen via de mail verkoop@strizo.com.

Productie

Het Strizo productieteam bestaat uit Noud, Bart, Daniel, Dawid en Hendrie. Onze mannen staan garant voor snelle service, de juiste producten en denken graag met u mee. Ook is het mogelijk om eens een kijkje te nemen in een van onze productielocaties. Hiervoor kunt u een afspraak maken via info@strizo.com.

Ontwikkeling

In de laboratoria van Strizo staan Marty, Erwin en Marcel voor u klaar om te kijken naar nieuwe productontwikkelingen, monsterstalen en overige technische vragen.