Skip to main content

Over Strizo

Strizo heeft een lange historie als het gaat om vloeren en vloersystemen. Al decennia lang voert het onder eigen naam STRIZO® een zelfstandig opererende en producerende fabriek.
Door deze jarenlange ervaring zijn kennis en kunde doorontwikkeld naar de hoge maatstaf die we nu hanteren. De Beste!
Vandaag de dag is Strizo daarom binnen Nederland de belangrijkste producent van siergrindvloeren, waarbij onze constante kwaliteit een feit is en daarmee ons belangrijkste USP (unique selling point).
Naast siergrind, troffel en marmers produceert Strizo ook andere kunststof vloersysteem producten van onder andere:

Zakelijk

Strizo richt zich op kleine zelfstandige bedrijven (ZZP), aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en andere aannemers. Zij kunnen allen terecht bij Strizo voor de producten van volledige vloersysteem met een constante kwaliteitsgarantie en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Wij leveren de producten voor vloersystemen van elke denkbare branche en ruimte.

Uw private label

Naast ons eigen merk STRIZO® ondersteunt Strizo Kunststoffen B.V. een groot aantal “private label brands” voor de professionele markt.

Strizo blijft zich continue ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en milieu, gebruikmakend van haar eigen productie-afdelingen waarbij alle grondstoffen getest worden op specificatie in onze eigen laboratoria
Ook in de toekomst staat Strizo voor u garant met de beste producten voor het meest passende vloersysteem van een constante kwaliteit. Gewoon, “omdat u erop stáát”.
Maar wij gaan verder;  Door continue ontwikkeling en bredere toepassing van de vloersystemen zijn wij in staat sneller te kunnen leveren, zelfs deels uit voorraad, en kunnen we zo ook kleinere meer variatie gewenste projecten aan.

Benieuwd wat we voor uw private label kunnen betekenen?

  INFORMATIE AANVRAGEN

  Naam

  Bedrijf

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Vloersysteem

  Vragen / opmerkingen

   DIRECT BESTELLEN

   Bel +31-0-135 362 885
   Of vul onderstaand formulier in: