Over Strizo

Strizo Synthetics bv heeft een lange historie als het gaat om vloeren en vloersystemen. Al decennia lang voert het onder eigen naam STRIZO® een zelfstandig opererende en producerende fabriek.
Door deze jarenlange ervaring zijn kennis en kunde doorontwikkeld naar de hoge maatstaf die we nu hanteren. De Beste!
Vandaag de dag is Strizo Synthetics bv daarom binnen Nederland de belangrijkste producent van siergrindvloeren, waarbij onze constante kwaliteit een feit is en daarmee ons belangrijkste USP (unique selling point).
Naast siergrind, troffel en marmers produceert Strizo Synthetics ook andere kunststof vloersysteem producten van onder andere:

  • PolyUrethaan (PU)
  • Epoxy (EP)
  • Acrylaat (AC)

Onze klanten waaronder kleine zelfstandige bedrijven (ZZP), aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en andere aannemers kunnen bij Strizo Synthetics bv terecht voor de producten en een volledig vloersysteem met een constante kwaliteitsgarantie en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Wij leveren de producten voor vloersystemen van elke denkbare branche en ruimte.

Naast onze eigen merk STRIZO® ondersteunt Strizo Synthetics bv een groot aantal “private label brands” voor de professionele markt.

Strizo Synthetics bv blijft zich continue ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en milieu, gebruik makend van haar eigen productie afdeling waarbij alle grondstoffen getest worden op specificatie in ons eigen laboratorium.
Ook in de toekomst staat Strizo Synthetics bv voor u garant met het meest passende vloersysteem van een constante kwaliteit. Gewoon, “omdat u erop stáát”.
Maar wij gaan verder;  Door continue ontwikkeling en bredere toepassing van de vloersystemen zijn wij in staat sneller te kunnen leveren, zelfs deels uit voorraad, en kunnen we zo ook kleinere meer variatie gewenste projecten aan.